Top 10 don’ts voor SEO-copywriting

0
56

SEO-software onderzoekt dan “alle” SEO-parameters die erachter komen of er een site online is. Vervolgens automatiseert deze SE-software het proces om dit voor uw site na te bootsen.

Er zijn verschillende methoden die u kunt gebruiken om een ​​site in het algemeen te optimaliseren. Zorg er wat betekent seo dus voor dat het SEO-bedrijf dat u inhuurt, goed genoeg is en op elk moment weet wat het voor uw internet moet doen. Elke website is verschillend en verschillend als een individu, en daarom zijn er verschillende methoden nodig om een ​​nichesite op internet te optimaliseren. Het beste SEO-bedrijf moet dus de mogelijkheid hebben om een ​​site zorgvuldig te onderzoeken en precies voor te schrijven welke methoden worden gebruikt voor het succesvol optimaliseren van locaties op het World Wide Web.

Ik plak ze in een kleine persoonlijke hostingruimte die ik heb met mijn breedbandinternet. Ik heb een aangepaste 404 op mijn hoofdsite en ik heb deze aangepast om het voor de mensen duidelijk te maken dat ik de posters naar een ander domein had verplaatst terwijl ik mijn SEO-inspanningen overspoelde.

Normaal gesproken hield ik mijn kleine statistieken goed in de gaten, maar ik had besloten om niet op te merken dat de resultaten van Google tegenwoordig niet langer alleen maar van Google komen. Ze komen ook van Google Afbeeldingen – en ondanks het onweerlegbare feit dat ik Google enz. had gebruikt voor tekstzoekopdrachten, onbekend bij mezelf omdat mijn oude statistiekenpakket het onderscheid niet maakte, werden mijn posters nog steeds zeer grondig online gerangschikt Afbeeldingen. Ik kwam hier pas achter door mijn Google Analytic-statistieken te bestuderen, een dienst waarvoor ik me pas onlangs had aangemeld in afwachting van klanten die van mij verwachtten dat ik ze op de hoogte zou houden van zoekmachine- en SEO-evenementen.

Bij elk bedrijf zijn de opdrachtgevers het kritieke punt. Eén op de tien bedrijven gaat failliet (zowel online als offline), grotendeels als gevolg van onvoldoende financiële middelen en gebrek aan onderzoek. Als je ondergekapitaliseerd bent, is onderzoek zelfs nog belangrijker, omdat werken . u neemt verstandige beslissingen over waar iemand uw financiële investering doet. Het zal u ook voldoende leren om de mogelijkheid te krijgen om te identificeren welke diensten oplichting zijn en meestal legitiem zijn.

Zorg er altijd voor dat uw SEO-copywriter u een indicatie geeft van het aantal woorden dat hij verwacht te schrijven per webpaper. Hoewel het noodzakelijk is om op de meeste van uw onlinepagina’s over een behoorlijke hoeveelheid woorden te beschikken, mag dat zeker niet te veel zijn. Wat ‘te veel’ is, hangt af van uw branche, het doel van de pagina en ook van de behoeften van het publiek. Het is meestal een delicaat evenwicht; het is zeker mogelijk om hoog te scoren met slechts 100-200 woorden per world wide web. Laat u dus niet misleiden door te investeren in kopiëren, het is niet nodig!

De meeste SEO’s zouden u enige informatie moeten bieden over waar uw site momenteel staat. U linkt, trefwoorden, in rang op grote zoekmachines enz. Of u doet er zelf een. Mijn artikel “De helpende hand van Google” laat u gratis tools zien waarmee u kunt evalueren waar u zich in zoekmachines bevindt. Ga niet aan SEO-werk doen zonder het goed te weten. Weet waar u voor en na staat.

Het enige dat u moet onthouden is dat niets eeuwig duurt. Andere sites kiezen er ook voor om hun sites te SEO, net als uw verhaal. En na verloop van tijd zal dit uw ranking beïnvloeden, aangezien steeds meer sites aanzienlijk dezelfde SEO gebruiken. Dus op de korte termijn raak je onder de indruk van de resultaten. Naarmate meer sites SEO krijgen, zal publiceren in het algemeen een ongunstiger effect op uw site hebben, omdat er sites zijn waarop u kunt profiteren van een hogere rangorde met extra pagina’s die zijn geïndexeerd door zoekwebsites.